Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Kwaliteit hoog in vaandel bij Schreuder


Elke dag weer proberen wij te voldoen aan de verwachtingen van u als klant. Dit betekent dat onze brood- en banketbakkers dag en nacht hun uiterste best doen om een mooi en lekker product voor u te maken.

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om ook de voedselveiligheid te waarborgen. Dit kan middels het werken volgens de hygiënecode, maar wij vonden het nodig om een stap hoger te gaan. Omdat wij, buiten de winkels en huis-aan-huis bezorgen, ook veel leveren aan zorginstellingen, ziekenhuizen, hotels, supermarkten en grote cateringorganisaties hebben wij gekozen om ons te laten certificeren volgens de door GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende norm FSSC 22000 (Food Safety System Certification). In dit kwaliteitssysteem zijn zaken als beleid, processen, procedures en instructies op een dusdanige wijze vastgelegd zodat de productkwaliteit en voedselveiligheid op een professionele manier kan worden gewaarborgd.

Op 25 mei 2017 hebben wij het certificaat mogen ontvangen en sindsdien zijn wij dus een FSSC 22000 gecertificeerd bedrijf!

Klik hier voor het volledige artikel.