Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Bakkerij Schreuder is rond 1910 opgestart door overgrootouders Peter Schouten en Fietje van de Kamp. Zij hebben met veel zwoegen en zweten het bedrijf voor, tijdens en na de oorlog weten op te bouwen. Alles werd nog met de hand geproduceerd. Alles werd nog met de transportfiets bezorgd, rogge en degen werden door mensen zelf nog aangevoerd met de kruiwagen. Ook was er in die tijden een kruidenierswinkel bij. In de jaren dertig van de vorige eeuw hebben grootouders Johannes Schreuder en Grietje Schouten de zaak overgenomen.

Rond de jaren 70 namen zonen Freddy en Jan Schreuder samen het bedrijf over. Een paar jaar later, rond de jaren 90, is Jan met de supermarkt in Elspeet verder gegaan. Freddy en Eipie hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een brood- en banketzaak in Uddel. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en met zijn tijd meegegaan. Zo zijn er tal van verbouwingen geweest. In 1990 sloot bakkerij Schreuder zich aan bij de Top Bakkers organisatie en in 1995 bij de winkelformule Ambachtsbakker. In 2000 is zoon Kor in het bedrijf gekomen. In 2007 heeft hij samen met Marjanne, zijn vrouw, de zaak overgenomen. Ruim 80% van ons brood-en banketassortiment komt uit eigen bakkerij. We streven ernaar om het beste product te kunnen leveren. Dit wordt getest door het Nederlands Bakkerij Centrum. Ook worden onze winkels aan allerlei testen onderworpen.

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 5 winkels in Uddel, Apeldoorn, Harderwijk, Putten en Nijkerk voorzien van vers brood en banket. Ook wordt er geleverd aan diverse supermarkten, instellingen, scholen, ziekenhuizen, catering en horeca.